Valitse sivu
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

MASI-vapaaehtoiskoulutus | Tampere

14.9. klo 11:00 - 17:00

Haluatko auttaa muita isiä? Haluatko olla mukana tukemassa pienten lasten isiä? MASI-chatissa isät saavat tilaisuuden keskustella anonyymisti, jos ei ole aiheen tai juttukaverin puolesta helppoa käsitellä tuntojaan. Etsimme uusia vapaaehtoisia auttajia täydentämään auttajaverkostoa.

Tutustu MASI-chattiin täällä!

Miten mukaan?
Voit hakea vertaisauttajaksi, jos koet aitoa auttamisen halua ja tahdot olla mukana tukemassa pienten lasten isiä. Vertaisauttajalta edellytetään omaa kokemusta isyydestä sekä valmiutta kohdata verkkoympäristössä miesten kertomuksia perhetilanteistaan, johon liittyy mieliala- tai masennusoireilu. Aiempaa kokemusta vertaisauttamisesta tai verkkotyöskentelystä ei tarvita. Tehtäviin tarjotaan koulutus sekä jatkuva työnohjauksellinen tuki.

Toimiminen MASI-chatissa vie aikaa 1-2 kertaa kuukaudessa 2 tuntia kerrallaan syyskuusta joulukuuhun ja tammikuusta kesäkuuhun. MASI-chatissa päivystää aina kaksi koulutettua vapaaehtoista, jotka ovat isiä itsekin.

Verkoston koulutukset järjestetään uusille jäsenille puolivuosittain. Lähetä meille vapaamuotoinen esittely itsestäsi sähköpostitse osoitteeseen masi@miessakit.fi ja olemme sinuun yhteydessä. Haastattelemme kaikki yhteyttä ottaneet.

MASI-chat on osa Miessakit ry:n valtakunnallista MASI-toimintaa, joka tarjoaa apua isille pikkulapsivaiheessa ilmeneviin masennus- ja mielialaoireisiin itsellä tai puolisolla. Chatin ohella muita tukimuotoja ovat yksilö- ja ryhmämuotoiset tukipalvelut kasvotusten sekä etäyhteyksin. Asiakkaina asioineet isät ovat kokeneet saaneensa palvelusta apua omaan tilanteeseensa ja toimintakykynsä parantuneen elämän eri alueilla.

Yhteystiedot

MASI | masi@miessakit.fi
Henri Hyttinen | 044 765 8007 | henri.hyttinen@miessakit.fi
Puutarhakatu 16 B (6.krs), 33210 Tampere

Tiedot

Päivämäärä:
14.9.
Aika:
11:00 - 17:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , , ,
Kotisivu:
https://www.miessakit.fi/2022/05/13/haku-masi-chat-vertaisauttajille/

Järjestäjä

Miessakit | MASI
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Miessakit ry Tampere
Puutarhakatu 16 B (6.krs)
Tampere, 33210 Suomi
+ Google Map