Valitse sivu

Vuokraamme koulutustiloja

Yhdistyksemme toimitilat sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa Vanhan kirkon puiston kupeessa osoitteessa Annankatu 16 B 28. Tilojen yhteydessä on koulutussali, jota vuokrataan oheisin hinnoin (ks. hinnasto alla).

Koulutussali on kooltaan 62 m2 ja sinne mahtuu pulpetin kanssa 24 henkilöä (ilman pulpettia 45 hlöä). Saliin on vuokrattavissa dataprojektori 10 eur/h tai 50 eur koko päivä. Tila ovat muunneltavissa asiakkaan tarpeiden mukaan ja käytettävissä on myös kahvitarjoilun mahdollistavat välineet (vuokraaja hankkii itse tarjottavat ja asettaa ne esille).

Vuokrahinnasto

Koulutussali

50 €/ h

250 € koko päivä > 5 h

Kattausmaksu 50€ + tarjoilujen tilaushinta lisätään laskuun tarvittaessa. 

Varauskalenteri

Lisätietoja ja varaukset

Miessakit ry
09 6126 620
miessakit@miessakit.fi

Kuvia tiloistamme

Pohjakaava
Koulutussali
Kahvio

Peruutusehdot

Sopimus raukeaa kokonaisuudessaan kuluitta, mikäli se peruutetaan viimeistään 14 vrk ennen varausajankohtaa. Mikäli peruutus tapahtuu 5-13 vrk ennen varausajankohtaa, veloitamme 50% vuokrahinnasta. Muussa tapauksessa veloitamme sopimuksen mukaisen hinnan vuokrasta.

Muut ehdot

Tila vuokrataan peruskunnossa ja -järjestyksessä. Vuokralainen vastaa itse poikkeusjärjestelyistä (ellei kohdassa muuta sovita). Vuokralainen vastaa tiloille tai kalustukselle vuokrausajankohtana aiheutuneista vahingoista.