Yhden Kerran Sakit


Järjestämme erilaisia avoimia luento- ja keskustelutilaisuuksia kiinnostavista aiheista ja ilmiöistä, kuten historiasta, kirjallisuudesta tai miehen elämästä. Lisäksi Yhden Kerran Sakeissa tehdään mielenkiintoisia vierailukäyntejä sekä kokeillaan erilaisia liikunnan lajeja (esimerkiksi puolustusvoimien alusvierailut, panimovierailut ja melonta- ja luontoretket).

 

Seuraamalla Miessakkien verkko- ja Facebook-sivuja saat ajankohtaisen tiedon tapahtumista.Sipoo | Toiminnan Miesten melontaretki

Sipoo | Toiminnan Miesten melontaretki
Kahden yön melontaretki Sipoon edustan merialueelle 9-11.7. Lähtö- ja paluupaikka Karhusaari, joka kuulu nykyisin Helsingin kaupunkiin. Alueelta löytyy kuntien ja virkistysalueyhdistyksen ulkoilusaaria joissa on tavanomaiset varustukset, kuten käymälät, telttailu- ja tulentekopaikat. Yöpyminen teltoissa. Suunniteltu melontareitti on rengasreitti joka voidaan meloa jompaan kumpaan suuntaan riippuen lähtöpäivän sääolosuhteista.

Muutokset mahdollisia, riippuen ajankohdan sääolosuhteista. Suunnitellulla reitillä sisäsaaristoa ja ulkomeren reuna-alueita. Reitin pituus 33-36 km, päivämatkat 8-15 km. Matkalla pidetään riittävästi lepo- ja rantautumistaukoja.

Kulut:

Kajakkivuokra 35€/ vrk yksin melottava ja 45€/ vrk kahden melottava. Ryhmälle löytyy ilmaiseksi lainattavaksi omasta takaa pari kajakkia. Matka-/ polttoainekulut yhteiskyydillä 10-20€ . Omat itse hankitut ruokatarpeet pariksi yöksi noin 60€. Osa ruokatarpeista kannattaa ostaa yhdessä.

 

Lisätietoja:

Teijo Kontio | 0449839195 | teijo.kontio@me.comToiminnan Miehet | "Elämän vuodenajat", Miesten retriitti


Miesten retriitti 11. – 13.10.2019 (pe-su) Saaren retriittikodissa.

Teemana ” Elämän vuodenajat”.

 

Ohjaaja

Seppo Laakso, psykoterapeutti, työnohjaaja ja tietokirjailija.

www.huolenpito.infoHinta ja ilmoittautuminen

155 €. Miessakit ry:n jäsenet saavat 15 % alennuksen.

Ilmoittaudu 050 378 8055 | seppo.laakso@pp.inet.fi

 


 

Toiminnan Miehet | Roskakala -ilta

Ti 23.10. klo 18.00. Annankatu 14 D, 00120 Helsinki.

Tarjolla "Roskakala"-maistiaisia, tarinointia kalastuksen ja kalan voimasta sekä pianomusiikkia. Äänessä ovat pohtija Tommi Sarlin ja pianon takana maestro Pami Karvonen

Vähemmän on enemmän. Sama pätee myös kalastukseen. Missä on sinun lähin järvesi tai merenrantasi, jokesi tai lampesi, josta voit kalastaa eväkkäitä ruokapöytääsi? Jokaisen suomalaisen lähettyviltä löytyy verrattomia kalapaikkoja ja kaloja, joita voi valmistaa ruoaksi.

Ei siis tarvitse lähteä kauas, eikä tarvita juuri erityisiä välineitäkään, jos haluaa kalastaa. On vain harjoiteltava käyttämään kaikki saalis hyväksi. Sitä myös me olemme opetelleet vuosien mittaan ja onnistuneet luopumaan ennakkoluuloistamme – pienestäkin lahnasta tai särjestä saa maittavaa syötävää. Olemme alkaneet ymmärtää hieman paremmin.

Kirjailija Tommi Sarlinin ja muusikko Pami Karvosen kirja "Kalaonnea- Järveltä ruokapöytään" on ilmestynyt Kirjapajan kustantamana. Tervetuloa kirjan julkaisutilaisuuteen tiistaina 23.10. klo 18.00 osoitteeseen Annankatu 14 D, 00120 Helsinki.

Ilmoittautuminen 16.10. mennessä ilmoittautumislomakkeesta

Terveisin Toiminnan Miehet -hanke ja

Pami Karvonen & Tommi Sarlin.

Tunnisteet: miesryhmätoiminta, toiminnan miehet