Valitse sivu
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Miesten eroauttaminen

22.4.2015 @ 00:00

Laurea Tikkurila, Ratatie 22, Vantaa
Miessakit ry:n ja Laurea Tikkurilan järjestämässä esityksessä tarkastellaan miehille suunnattujen eroauttamismuotojen toimivuutta ja hyötyjä miesten kokemuksiin peilaten sekä luodaan katsaus eroamisen historiaan miehen näkökulmasta. Osiossa perehdytään myös miehen tapoihin kohdata ja selvitä erotilanteesta ja siihen, minkälainen tuki ja apu auttavat parhaiten miestä selviämään.

Miesten eroauttaminen

Aika: ma 22.4.2015 klo 13.00 – 16.30

Kouluttajat: Miessakit ry:n erotyöntekijät (Erosta Elossa) Jouni Linnankoski ja Kari Vilkko

Kuvaus sisällöstä: Osiossa tarkastellaan miehille suunnattujen eroauttamismuotojen toimivuutta ja hyötyjä miesten kokemuksiin peilaten sekä luodaan katsaus eroamisen historiaan miehen näkökulmasta. Osiossa perehdytään myös miehen tapoihin kohdata ja selvitä erotilanteesta ja siihen, minkälainen tuki ja apu auttavat parhaiten miestä selviämään. Sitova ilmoittautuminen e-lomakkeen kautta viimeistään 13.3.2015 mennessä.

Koulutuspaikka

Laurea Tikkurila, Ratatie 22, 01300 Vantaa. Laurea Tikkurila sijaitsee Tikkurilan keskustassa, juna-aseman läheisyydessä. Tikkurilan aseman uudistusten vuoksi autolla kulku voi olla vielä hieman hankalaa. Parkkitilaa (12h) on runsaasti mm. osoitteessa Jokiniementie 65-70. Jos tulet junalla, pääset koulutukseemme kävelemällä pohjoiseen päin olevaa käytävää ja koulutuksemme sijaitsee läntisellä puolella rataa. Koulutusta varten varattu luokka B309 sijaitsee 3. kerros, B-siipi, hissistä tai portaikosta oikealla olevalla käytävällä.

Hinta ja ilmoittautuminen

Yhden koulutusiltapäivän hinta on 120,00 euroa (sisältäen alv 24 %). Voit ilmoittautua iltapäivään e-lomakkeen kautta 13.3.2015 mennessä osoitteessa: https://elomake3.laurea.fi/lomakkeet/9924/lomake.html.

Ilmoittautuminen on sitova. Jos peruutuksen tekee sähköpostitse 21 vuorokautta ennen koulutusiltapäivää, voidaan maksua alentaa 50 %. Ilmoittautuneille toimitetaan lasku ilmoitettuun osoitteeseen. Peruutuksen voi tehdä sähköpostitse: info.tikkurila@laurea.fi.

Lataa esite koulutuksista [PDF]. Koulutuksista on saatavilla lisätietoa myös Laurean sivuilla.

Tiedot

Päivämäärä:
22.4.2015
Aika:
00:00