Valitse sivu
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Katuväkivaltaa käsittelevä seminaari | Helsinki

24 marraskuun @ 12:00 - 16:00

Kuvassa Väkivaltaa Kokeneet Miehet -logo

Miessakkien Väkivaltaa Kokeneet Miehet -palvelu (VKM) järjestää Lapinlahden sairaalan auditoriossa 24. marraskuuta klo 12–16 katuväkivaltaa käsittelevän seminaarin teemalla Normaalia väkivaltaa. Tilaisuus myös streemataan.

VKM haluaa käydä keskustelua teemoista, jotka tulivat esiin Normaali väkivaltaa – miehet katuväkivallan kokijoina -selvityksessä (2021).

Seminaarissa ovat paikalla raportin laatineet VKM:n työntekijät Jussi Pekkola, Tommi Sarlin sekä Miessakkien kehittämis- ja koulutuspäällikkö Joonas Kekkonen. Mukana asiantuntijoina myös Miia Laakso, puheenjohtaja Huoma ry, Harri Soininen, Helsingin poliisi, ennaltaehkäisevä toiminta, Karoliina Suonpää, väitöskirjatutkija Kriminologian ja oikeuspolitiikan instituutti ja Satu Lidman, väkivaltatutkija, EraseGBV-hanke, Tampereen yliopisto.

Aika  ja paikka

Seminaari 24. marraskuuta klo 12–16.

Lapinlahteen pääsee kätevimmin ajamalla metrolla Ruoholahteen ja kävelytietä Länsiväylän ali. Toinen tapa on tulla raitiovaunulla nro 8 Marian sairaalan pysäkille ja kävellä hautausmaan vieritse. Lapinlahden alueella on myös ilmaisia parkkipaikkoja. Lisätietoa paikasta https://lapinlahdenlahde.fi/tilat-2/auditorio/

Tilaisuus myös streemataan.

Ilmoittautuminen

Seminaariin voi ilmoittautua tästä linkistä.

Tiedot

Päivämäärä:
24 marraskuun
Aika:
12:00 - 16:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.miessakit.fi/toimintamuodot/vakivaltaa-kokeneet-miehet/katuvakivalta-seminaari/

Järjestäjä

Miessakit | Väkivaltaa Kokeneet Miehet
Kotisivu:
https://www.miessakit.fi/toimintamuodot/vakivaltaa-kokeneet-miehet/

Tapahtumapaikka

Lapinlahden Lähde
Lapinlahdenpolku 8
Helsinki, 00180 Suomi
+ Google Map