Valitse sivu

Haemme lyömätöntä osaajaa

Lyömätön Linja on Miessakit ry:n lähisuhdeväkivaltaan erikoistunut toimintamuoto miehille. Asiakkaaksi voivat hakeutua kaikki henkistä tai fyysistä väkivaltaa seurustelukumppaniaan, puolisoaan, lastaan tai muuta läheistään kohtaan käyttäneet miehet, sekä myös miehet, jotka pelkäävät käyttävänsä väkivaltaa tai haluavat arvioida omaa ja perheensä avun tarvetta. Työmuotoina ovat yksilötapaamiset kasvokkain sekä videovälitteisesti, joita täydennetään tarvittaessa paritapaamisilla ja ryhmällä.

Haemme Helsingin toimipisteeseemme VÄKIVALTATYÖNTEKIJÄÄ kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työntekijän keskeisiä tehtäviä ovat asiakastyö ja toimintamuodon kehittäminen sekä kouluttaminen ja vaikuttaminen eri sidosryhmissä.

Psykoterapiakoulutus ja aiempi kokemus väkivaltatyöstä luetaan eduksi. Miessakit ry:n toimintaperiaatteiden mukaisesti kaikki työntekijämme ovat miehiä.

Työ alkaa 1.8.2020 tai sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan 19.4.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen antti.alen@miessakit.fi.

Lisätietoja 30.3.2020 alkaen

Miessakit ry on kansalais- ja asiantuntijajärjestö, joka pitää huolta miesten elämää tukevien yksilöllisten, yhteisöllisten ja yhteiskunnallisten rakenteiden vahvistamisesta parantaakseen miesten kokonaisvaltaista hyvinvointia.