Valitse sivu

Haemme Helsingin toimipisteeseemme (Miessakit ry, Annankatu 16 B 28, 00120 HELSINKI) määräaikaiseen (1.3.2023-31.12.2024) työsuhteeseen JÄRJESTÖSIHTEERIÄ. Tarjoamme mielenkiintoisten ja monipuolisten työtehtävien ohella näköalapaikan miesten hyvinvointia edistävään työhön.

Toimeen kuuluu viestintään, seurantaan ja taloudenpitoon liittyviä itsenäisiä ja avustavia tehtäviä (mm. verkkosivujen ja sosiaalisen median ylläpitoa, jäsenlehden taitto), jäsenrekisterin ylläpitoa, asiakaspalvelua, Toiminnan Miehet -vapaaehtoistoiminnan koordinointia sekä muuta toiminnan järjestelyä ja edustustehtäviä. Myös yleiset toimistosihteerin tehtävät ja toimitilaisännöinti kuuluvat vastuualueeseen.

Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta, yhteistyötaitoja, aktiivista työskentelyotetta sekä organisointitaitoja. Selkeä suullinen ja kirjallinen ilmaisu sekä eri viestintävälineiden tuntemus katsotaan eduksi

Järjestösihteeri toimii osana Miessakkien hallintotiimiä tiiviissä yhteistyössä toimistosihteerin (Paikka auki -ohjelma) kanssa.

Miessakit ry:n toimintaperiaatteiden mukaisesti kaikki työntekijämme ovat miehiä.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan 31.1.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen antti.alen@miessakit.fi. Hakemukseen ja sähköpostin aihekenttään tunniste JS2023.

Paikka täytetään STM:n vahvistettua avustuspäätöksen helmikuun alkupuolella.

Lisätiedot (9.1. alkaen)

Antti Alén
hallinto- ja viestintäpäällikkö
+358 500 934 303
antti.alen@miessakit.fi

Miessakit ry pitäähuolta miesten elämää tukevien yksilöllisten, yhteisöllisten ja yhteiskunnallisten rakenteiden vahvistamisesta parantaaksemme miesten kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Miesten tueksi. Kaikkien hyväksi.