Valitse sivu

Mies-, isä- ja poikatyön verkoston tavoitteena on jakaa asiantuntemusta ja kehittää yhteistyössä mieskohderyhmien kohtaamisen tilaa pääkaupunkiseudulla sekä lähialueilla. Verkosto kerää yhteen toimijoita moninaisista eri taustoista, kuten järjestökentältä, seurakunnista, kaupungin perhepalveluista, oppilaitoksista ja tutkimuspuolelta.

Ryhmässä kokoonnutaan käsittelemään miestyön kentän tilannetta, ja pohditaan, miten miesten, isien ja poikien hyvinvointia voitaisiin tukea entistä paremmin. Sektorirajat ylittävä verkostoituminen tarjoaa myös tilaa jakaa työstä nousevia käytäntöjä ja huomioita ajankohtaisista ilmiöistä kentän työntekijöiden kesken.

Kokoontumisia järjestetään neljä kertaa vuodessa kasvokkain ja etävälineitä hyödyntäen. Jokaisella kerralla on aina ennalta sovittu teemansa. Myös ulkopuolisten asiantuntijoiden vierailuita ja esiintymisiä järjestetään. Verkoston pohjana ovat alun perin yhdistyneet Etkl:n ja Isän Näköinen -hankkeen aiemmat miestyön verkostot.

Lisätietoja:

Ismo Pitkänen
ismo.pitkanen(at)miessakit.fi
044 751 1347

Joonas Kekkonen
joonas.kekkonen(at)miessakit.fi
044 751 1331

Verkoston jäseniä

 • Ensi- ja turvakotien liitto
 • Espoon seurakuntayhtymä
 • Familia ry
 • Helsingin kaupunki, nuorten tiimi
 • Laurea amk
 • Leppävaaran seurakunta
 • Loisto Setlementti, Silmu-työ
 • Lyömätön Linja Espoossa ry
 • Mieli ry, Sekasin chat/gaming
 • Miessakit ry
 • Metropolia amk
 • Mäntsälä srk ja Keski-Uudenmaan sote
 • Poikien Talo
 • Poikien Puhelin
 • Suomen Setlementtiliitto ry
 • Väestöliitto

Verkoston blogi-kirjoitukset