Jäsentensä näköinen järjestö

Miessakit ry:n jäsenyys antaa hyvät mahdollisuudet olla mukana vaikuttamassa yhdessä muiden kanssa suomalaisen miehen hyvinvoinnin edistämistyössä. Jäsenet valitsevat joka toinen vuosi yhdistyksemme ylintä päätäntävaltaa edustavan elimen, valtuuston. Lisäksi jäsenet saavat kotiinsa lehtemme URHOn, alennuksia järjestämistämme koulutuksista, maksuttoman sisäänpääsyn erilaisiin tilaisuuksiimme sekä ensikäden tietoa yhdistyksemme toimintaan liittyvistä erilaisista asioista.
Tervetuloa mukaan rakentamaan suomalaisen miehen tulevaisuutta!

Täytä jäsenlomake!

Jäseneksi liittyminen

Yhdistyksen jäseneksi liittyminen tapahtuu helpoiten täyttämällä jäsenkaavake internetsivuillamme. Voit myös liittyä suoraan ottamalla yhteyttä Miesakkien toimistoon. Jäsenmaksukaavake toimitetaan sinulle ensimmäisen URHO-lehden liitteenä.  Jäsenmaksu on voimassa sen kalenterivuoden, jolloin maksu suoritetaan. Lisätietoja löytyy yhdistyksen säännöistä.

Henkilöjäsenyys

Jäseneksi voi liittyä jokainen täysi-ikäinen mies, joka haluaa edistää yhdistyksen tavoitteita. Jäsenmaksu on 20 € (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, alaikäisten lasten huoltajat 10 €).

Yhteisöjäsenyys

Yhteisöjäsenet hyväksytään samalla menettelyllä ja samoilla toimintalinjoihin liittyvillä perusteilla kuin henkilöjäsenet. Yhteisöjäsenyys vahvistaa avointa yhteistyökumppanuutta ja antaa samat oikeudet ja palvelut kuin henkilöjäsenyys.
Yhteisöjäsenmaksu on 100 € yrityksille/yhteisöille, joissa työskentelee 1-15 henkilöä, 250 € 16-30 hengen yrityksille/yhteisöille ja 500 € yli 30 hengen yrityksille/yhteisöille.

Kannatusjäsenyys

Kannatusjäsenmaksu on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat tukea Miessakit ry:tä ilman varsinaiseen jäsenyyteen liittyviä oikeuksia ja velvoitteita. Kannatusjäsenille toimitetaan yhdistyksen toiminnasta sama informaatio (jäsentiedote ym.) kuin varsinaisille jäsenille.
Kannatusjäsenmaksu on 20 euroa henkilöjäseniltä ja 100 euroa yrityksiltä/yhteisöiltä.

Miessakit ry

Annankatu 16 B 28